Velkommen til JO Safety

JO Safety er et moderne selskap som bygger på 50 års erfaring innen skiltproduksjon

Hos JO er vi stolte av både bransjeledende kunnskap og våre toppmoderne produksjonsanlegg i Danmark. At vi har designspesialister, utviklere og produksjonsteam under samme tak, skaper et unikt fagmiljø som gjenspeiles i kvaliteten på produktene vi sender ut til kundene våre.

Fordi vi har opparbeidet oss kunnskap gjennom flere tiår og bruker denne kunnskapen dynamisk i hele selskapet, ligger vi i forkant av utviklingen i bransjen. Dette gjør at vi både kan betjene alle behov i samsvar med gjeldende lovkrav og tilby unike løsninger for unike behov.

Vi setter også vår ære i å samarbeide med kundene våre for å utvikle den ideelle løsningen for dem. For oss er det en selvfølge å overholde forskrifter og standarder - og vi er alltid villige til å vise veien for å gjøre det enda bedre.

Vi er spesialister på sikkerhetsskilting!

ISO 9001:2015 certificationISO 9001:2015 certification

Vi er stolte av å være ISO 9001:2015-sertifisert

Sertifiseringen er din garanti for kvalitet i salg, produksjon og levering av piktogrammer og sikkerhetsrelaterte skilt, samt salg av sikkerhetsrelaterte varer til det skandinaviske markedet.

"Riktig skilting redder liv, og vi er stolte av å levere nettopp det"

Vi er et dansk skiltfirma med et team av dyktige medarbeidere som bruker den nyeste teknologien til å produsere sikkerhetsskilt av høyeste kvalitet, med lang levetid og til en konkurransedyktig pris.

Vi har alle typer kunder, og vi leverer til både små og store danske og internasjonale selskaper, samt offentlige institusjoner som setter pris på vårt fokus på kundeservice og leveringssikkerhet.

Vi er et godt team som har opparbeidet oss erfaring med mange aspekter av trykkeribransjen, og vi har i mange år kunnet tilby kundene våre kyndig rådgivning og produksjon av produkter innen både digitaltrykk og silketrykk.

Vi har spesialisert oss ved å ha en høyt utviklet produksjon og fokus på lagerstyring, noe som har sikret at vi kan levere de fleste av våre standardskilt fra dag til dag, og at våre grafiske designere raskt og enkelt kan sette spesialskilt i produksjon hvis kundene våre trenger noe unikt.

Vi tar sikkerhet på alvor og ønsker å hjelpe deg med å gjøre arbeidsplassen din til et trygt og sikkert sted for både ansatte og kunder/besøkende. Ring oss for å få veiledning om hvilke produkter vi kan tilby og hvilke som passer for akkurat dine behov.

Vi er glade for vår ISO 9001:2015-sertifisering og for at vi kan vise at vi jobber profesjonelt og målrettet med våre rutiner for kontinuerlig å gi kundene våre best mulig service.

JO Safety A/S' kvalitetspolitikk ...

  • å levere totalprodukter som sikrer høy kundetilfredshet gjennom fleksibilitet, definerte spesifikasjoner, dokumentasjon og andre krav som er avtalt med kunden.
  • å formidle kunnskap og knowhow gjennom verdiskapende kommunikasjon som sikrer optimale løsninger i samarbeid med kunden.
  • å skåne ressursene våre ved å involvere medarbeiderne i det løpende kvalitetsarbeidet for å sikre engasjement og kvalitetsbevissthet på alle nivåer i organisasjonen, og minimere ressursbruken til fordel for miljøet gjennom kontinuerlig effektivisering av prosesser og vedvarende fokus på kvalitet.
  • å skape varige forbedringer gjennom innovasjon, kontinuerlig utvikling av produkter, prosesser og systemer som sikrer merverdi for begge parter.

JO Safety Norge AS

Bekkeveien 9
NO-3236 Sandefjord

post@josafety.no

Telefon 919 21 210

Org. nr.: 998 420 040