HMS tavle med klyper til byggeplassen - Aluminium - 950 x 950 mm

SKU
6301043
EAN:
5708387158011
Fakta om HMS Tavle med klyper til bruk på byggeplassenType: Byggeplasskilt, HMS tavleStørrelse: 950 x 950 mm. Materiale: 3 mm Dibond (Aluminium-sandwich med hard skumkjerne - noe som gjør dette skiltet robust, samtidig som det ikke veier så mye) Montering: HMS tavlen monteres med skruer eller strips direkte på vegg, gjerde eller annet ønsket sted. For at flest mulig skal ha god tilgang på informasjonen om byggeplassen, anbefaler vi å montere tavlen i nærheten av spisebrakken eller ved hovedinngangen til byggeplassen. Bruksområde: Byggeplassen, anleggsområder osvVår anbefaling: Skal HMS tavlen henge utendørs/ uten beskyttelse fra vind og vær, så anbefaler vi å legge dokumentene i plastlommer før de klypes fast til tavlen. Da unngår man våte dokumenter som går i oppløsning. 
Les mer om produktet
0,00 NOK 0,00 NOK
0,00 NOK 0,00 NOK
0,00 NOK 0,00 NOK
?
Rask levering

Lagerførte varer leveres vanligvis i løpet av 3-5 virkedager

Nordisk kvalitet

Skilt produsert i vår egen danske fabrikk

Trygg betaling

Betal trygt med kredittkort, faktura og EFH

Produktbeskrivelse

Fakta om HMS Tavle med klyper til bruk på byggeplassen


Type: Byggeplasskilt, HMS tavle
Størrelse: 950 x 950 mm
Materiale: 3 mm Dibond (Aluminium-sandwich med hard skumkjerne - noe som gjør dette skiltet robust, samtidig som det ikke veier så mye)
Montering: HMS tavlen monteres med skruer eller strips direkte på vegg, gjerde eller annet ønsket sted. For at flest mulig skal ha god tilgang på informasjonen om byggeplassen, anbefaler vi å montere tavlen i nærheten av spisebrakken eller ved hovedinngangen til byggeplassen. 
Bruksområde: Byggeplassen, anleggsområder osv
Vår anbefaling: Skal HMS tavlen henge utendørs/ uten beskyttelse fra vind og vær, så anbefaler vi å legge dokumentene i plastlommer før de klypes fast til tavlen. Da unngår man våte dokumenter som går i oppløsning.
 

HMS Tavle med klyper som holder orden på dokumentasjon og telefonnummer


HMS Tavle med klyper brukes til å presentere og holde orden på viktig dokumentasjon og informasjon på byggeplassen og i anleggsområder. Tavlene er oversiktlig utformet og meget brukervennlige. Klypene gjør det enkelt og raskt å oppdatere de forskjellige dokumentene. Legg gjerne dokumentene i gjennomsiktige plastlommer før du fester de på tavlen med klypene.

 

Vil du ha deres logo på skiltet?


HMS Tavler fra JO Safety leveres med eller uten firmalogo. Ønsker du at vi trykker din logo på skiltet, så sender du oss en mail til post@josafety.no med logo i følgende format .ai, .eps eller .pdf.

 

Standard tekst på HMS tavle med klyper


Som standard kommer tavlen med teksten nedenfor over klypene. Ønsker du annen tekst, kan vi selvfølgelig rette til dette, så HMS tavlen passer til deres formål.
  • Forhåndsmelding til arbeidstilsynet
  • Varsling ved ulykke
  • Riggplan med henvisning til førstehjelpsutstyr
  • Vernerundeprotokoll
  • Prosjektorganisasjon
  • Samordningsliste
  • HMS plan
  • Fremdriftsplan/ planer
Nederst står telefonnumrene til Brann, Politi, Legevakt, Giftinformasjonen og Arbeidstilsynet.
Mer informasjon
Produktnavn HMS tavle med klyper til byggeplassen - Aluminium - 950 x 950 mm
Farge
Konfigurasjon
Mengde pr pakke
Språk
Sider med trykk
Tilpass teksten
Location
Materiale
Størrelse
Opprinnelsesland
Tollkode
IMPA Number
Montering
Standard
Overflate
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler

Standarder vi jobber med

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hva er ISO?

ISO (International Organization for Standardisation) er en internasjonal organisasjon som arbeider for å skape og oppdatere standarder. Standarder som for eksempel sikrer enhetlig skilting som forstås av alle, uavhengig av språkkunnskaper, og som reduserer risikoen for skader, helsefare og miljøforurensning.

Arbejdstilsynet og Norsk Standard Arbejdstilsynet og Norsk Standard

Arbeidstilsynet og Norsk Standard

JO Safetys standard sikkerhetsskilt samsvarer med Arbeidstilsynets forskrifter for utforming, piktogram og farge på sikkerhetsskilt.

Les om lovkravene til sikkerhetsskilt og hvordan du bruker sikkerhetsskilt på riktig måte, slik at du følger lovkravene for f.eks. plassering, utforming og bruk.  

Dansk Standard Dansk Standard

Standard Norge

NS-EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
NS-ISO 3864 · FORM OG FARGE
NS-ISO 7001 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV